REFERENSSIT


"Tehtiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyötä En-Fin kanssa ja ollaan erittäin tyytyväisiä tulokseen! Meille on melkein oikeakielisyyttäkin tärkeämpää se, että kieli kuulostaa Ilosaarirockilta. Riitta tavoitti mainiosti hienovireiset sävyt ja sai käännökset kuulostamaan jopa paremmalta kuin alkuperäiset tekstit. Oli helppoa toimia, kun oli jatkuva luotto laatuun. Helppo suositella!" 

- Petri Varis, Vastaava tuottaja, Ilosaarirock 


"Täsmällistä, ystävällistä ja luotettavaa palvelua. En-Fi Language Solutions on joustava ja ketterä käännöspalvelu, ja Riitalta onnistuu myös erikoisalan sanastoa sisältävät käännökset sekä suomeksi että englanniksi. Olemme aina saaneet erinomaista palvelua ja loistavaa jälkeä." 

- Heini Hämäläinen, Marketing Manager, Cloudia Oy


"Riitta teki yritykselleni tuotekäännökset myyntipakkauksiin. Teksti on todella myyvää ja ammattitaitoisesti käännetty. Itse pidin myös isona plussana sitä, että ennen tekstien toimittamista hän kävi käännökset läpi natiivin englannin puhujan kanssa.

Olen niin iloinen löydettyäni yritykselleni luottokääntäjän, jonka puoleen voin kääntyä niin myyntitekstien, nettisivukäännösten kuin muidenkin käännöstöiden tiimoilta. Riitalta saan valmiit käännökset sovitusti ajallaan ilman ylimääräistä stressiä. Suosittelen lämmöllä Riittaa sinunkin yrityksesi käännöstöihin."

- Marjo Räsänen, Toimitusjohtaja, Onnenpussi Oy 


"Opettaessani Riittaa huomasin, kuinka innolla hän paneutui opintoihinsa. Hän keskusteli asioista aktiivisesti, oli kiinnostunut tarjolla olevasta tiedosta ja kykeni soveltamaan sitä käytäntöön, mikä näkyi erinomaisena lopputuloksena."

- Esa Penttilä, Käännöstieteen professori, Itä-Suomen YliopistoKiinnostuitko?